Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

08/06/2021

Рішення виконкому від 08.06.2021 № 205 «Про затвердження Положення про балансову комісію з аналізу фінансовогосподарської діяльності комунальних підприємств та установ, закладів бюджетної сфери Бердянської міської ради в новій редакції та її посадового складу»

Про затвердження Положення про балансову комісію з аналізу фінансовогосподарської діяльності комунальних підприємств та установ, закладів бюджетної сфери Бердянської міської ради в новій редакції та її посадового складу

Згідно зі п.п.3 п.“а” ст.29, ст.40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою проведення аналізу фінансово-господарської діяльності підприємств та установ, закладів бюджетної сфери Бердянської міської ради (далі - підприємства) шляхом оцінювання результатів фінансово-господарської діяльності підприємств, забезпечення своєчасного виявлення чинників, що впливають позитивно, і таких, що зумовлюють зниження ефективності господарювання, прийняття рішень, спрямованих на поліпшення роботи підприємств, та у зв’язку з кадровими змінами виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Положення про балансову комісію з аналізу фінансовогосподарської діяльності комунальних підприємств та установ, закладів бюджетної сфери Бердянської міської ради в новій редакції, що додається.

2. Затвердити новий посадовий склад балансової комісії з аналізу фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств та установ, закладів бюджетної сфери Бердянської міської ради, що додається.

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 09.08.2016 № 264 “Про затвердження Положення про балансову комісію з аналізу фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств та установ, закладів бюджетної сфери Бердянської міської ради в новій редакції та її посадового складу” із змінами, внесеними рішенням виконкому Бердянської міської ради від 13.06.2017 №185.

4. Заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишиній В.М., Божковій О.А., Гречці В.В., керуючому справами виконкому Юрченку О.С., Управлінню комунальної власності Бердянської міської ради, у підпорядкуванні яких перебувають комунальні унітарні підприємства та їх об'єднання, довести до відома керівників цих підприємств це рішення.

5.Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток

Додаток 2