Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

08/06/2021

Рішення виконкому від 08.06.2021 № 202 «Про погодження Інвестиційної програми Приватного акціонерного товариства «Бердянське підприємство теплових мереж» на 2021-2022 роки»

Про погодження Інвестиційної програми Приватного акціонерного товариства «Бердянське підприємство теплових мереж» на 2021-2022 роки

Керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.13 Закону України «Про теплопостачання», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.12.2012 № 630 «Про затвердження порядків розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення» зі змінами, Порядком розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання, ліцензування діяльності яких здійснюють Рада Міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації, затвердженим наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 19.08.2020 № 191, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на підставі листа-заяви Приватного акціонерного товариства «Бердянське підприємство теплових мереж» від 09.04.2021 № 1205 щодо погодження Інвестиційної програми підприємства на 2021-2022 роки виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Погодити Інвестиційну програму Приватного акціонерного товариства «Бердянське підприємство теплових мереж» на 2021-2022 роки (далі Інвестиційна програма), що додається.

2. Зазначити, що проведення реконструкції, перебудови, добудови, технічного переоснащення та інших поліпшень, визначених Інвестиційною програмою, можливо за наявності відповідного рішення (згоди) Бердянської міської ради.

3. Голові правління ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» Литовченку Ю.А. за результатами проходження опалювального періоду 2020/2021 років надати звіт щодо фактичних витрат підприємства, в тому числі з придбання природного газу, та сум проведеного перерахунку вартості наданих послуг (поставки теплової енергії) за категоріями споживачів відносно планових показників, зокрема, відпуску теплової енергії, закладених у тарифах, що застосовувалися.

4. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гречці В.В. спільно з ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» (Литовченко Ю.А.) надати пропозиції до виконавчого комітету Бердянської міської ради щодо стратегії розвитку схеми теплопостачання м. Бердянськ, залучення ресурсів та проєктів модернізації, реконструкції котелень та теплових мереж, що вплине на зміцнення матеріально-технічної бази майнового комплексу, що знаходиться в оренді ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж», та зменшення витрат місцевого бюджету на опалення.

5. Управлінню комунальної власності Бердянської міської ради (Тахтаджиєва - Поклад А.І.) проаналізувати відповідність договору оренди майнового комплексу підприємства теплових мереж, укладеного з ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж», вимогам діючого законодавства України та у разі необхідності надати пропозиції щодо внесення змін.

6. Відповідальність за виконання Інвестиційної програми покласти на голову правління Приватного акціонерного товариства «Бердянське підприємство теплових мереж» Литовченка Ю.А.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гречку В.В.

Міський голова Валерій БАРАНОВ