Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

11/05/2021

Рішення виконкому від 11.05.2021 № 174 «Про затвердження реєстрів міських автобусних маршрутів загального користування м. Бердянськ в новій редакції»

Про затвердження реєстрів міських автобусних маршрутів загального користування м. Бердянськ в новій редакції

Згідно зі ст. 7 Закону України „Про автомобільний транспорт“, ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, враховуючи рішення комісії з питань пасажирського транспорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради від 30.03.2021 протокол № 2 та з метою організації пасажирських перевезень в місті виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1.Затвердити реєстр міських автобусних маршрутів загального користування м. Бердянськ в новій редакції згідно з додатком 1.

2.Затвердити реєстр тимчасових міських автобусних маршрутів загального користування м. Бердянськ в новій редакції згідно з додатком 2.

3.Відділу транспорту та зв`язку виконавчого комітету Бердянської міської ради (Удовиченко І.В.) вжити організаційні заходи щодо внесення змін до паспортів автобусних маршрутів регулярних перевезень.

4.Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 09.07.2019 № 251 “Про затвердження реєстрів міських автобусних маршрутів загального користування м. Бердянськ в новій редакції” .

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гречку В.В.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток 

Додаток 2