Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/04/2021

Рішення виконкому від 13.04.2021 № 133 «Про затвердження нового складу Координаційної ради з питань туризму та курорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради та Положення про неї в новій редакції»

Про затвердження нового складу Координаційної ради з питань туризму та курорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради та Положення про неї в новій редакції

Згідно зі ст. 40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, у зв’язку з кадровими змінами виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Затвердити новий склад Координаційної ради з питань туризму та курорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради, що додається.

2. Затвердити Положення про Координаційну раду з питань туризму та курорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради в новій редакції, що додається.

3. Визнати такими, що втратили чинність, рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 24.05.2007 № 278 «Про створення Координаційної ради з питань туризму та курорту» крім п.1 в частині створення Координаційної ради, від 14.03.2017 № 82 „Про затвердження нового складу Координаційної ради з питань туризму та курорту”.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток 

Долаток 2

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення