Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/04/2021

Рішення виконкому від 13.04.2021 № 122 «Про внесення змін до складу комісії з розгляду проблемних питань щодо встановлення права на призначення житлових субсидій та пільг населенню»

Про внесення змін до складу комісії з розгляду проблемних питань щодо встановлення права на призначення житлових субсидій та пільг населенню

Згідно зі ст. 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою Кабінету Міністрів України від 17.07.2009 №729 “Про доповнення п.2 Положення про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги”, п.5-1 Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 №848 із змінами та доповненнями, ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою розгляду і практичного вирішення питань надання житлових субсидій, соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та сім’ям з дітьми, враховуючи особливий стан сімей, у зв’язку з кадровими змінами виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Внести до складу комісії з розгляду проблемних питань щодо встановлення права на призначення житлових субсидій та пільг населенню, затвердженого рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 08.09.2020 №300 (далі-Комісія), такі зміни:

1) Вивести із складу Комісії Калагірєву Г.В., головного спеціаліста відділу капітального та поточного ремонту управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради, Врублевського О.Д.

2) Ввести до складу Комісії Васильчишину Вікторію Михайлівну, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, та призначити її головою комісії, Величкіну Ларису Володимирівну, начальника відділу з управління житловим фондом управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради, Попову Ірину Олександрівну, депутата Бердянської міської ради (за згодою).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ