Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/04/2021

Рішення виконкому від 13.04.2021 № 120 «Про затвердження нового складу комісії з питань надання грошової компенсації для придбання житла певної категорії громадян та членам їх сімей»

Про затвердження нового складу комісії з питань надання грошової компенсації для придбання житла певної категорії громадян та членам їх сімей

Відповідно до ст.34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, згідно зі ст.25 Статуту територіальної громади міста Бердянська та у зв`язку з кадровими змінами виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити новий склад комісії з питань надання грошової компенсації для придбання житла певної категорії громадян та членам їх сімей, що додається.

2. Визнати таким, що втратив чинність п. 2 рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 09.06.2020 №194 “Про затвердження Положення про комісію з питань надання грошової компенсації для придбання житла певної категорії громадян та членам їх сімей та її складу, в новій редакції”.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток