Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/04/2021

Рішення виконкому від 13.04.2021 № 119 «Про визначення уповноважених посадових осіб для виконання функцій з прийому документів для надання адміністративних послуг соціального характеру»

Про визначення уповноважених посадових осіб для виконання функцій з прийому документів для надання адміністративних послуг соціального характеру

Згідно зі ст.40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 №632 “Деякі питання виплати державної соціальної допомоги”, від 28.10.2020 №1035 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України”, на виконання наказу Міністерства соціальної політики України від 22.02.2020 №45 “Про підключення до програмного комплексу “Інтегрована інформаційна система “Соціальна громада”, згідно з ст.91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою організації надання адміністративних послуг соціального характеру жителям Бердянської міської територіальної громади виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Визначити уповноважених посадових осіб для виконання функцій з прийому документів для надання адміністративних послуг соціального характеру за допомогою програмного комплексу “Інтегрована інформаційна система “Соціальна громада” (далі — Програмний комплекс), що додається.

2. Уповноваженим посадовим особам забезпечити прийом документів для надання жителям Бердянської міської територіальної громади адміністративних послуг соціального характеру, крім адміністративних послуг, які надаються Центром надання адміністративних послуг у м. Бердянськ.

3. Внести до посадових інструкцій вищевказаних осіб пункт щодо виконання професійних обов'язків, які пов'язані з прийомом документів для надання жителям Бердянської міської територіальної громади адміністративних послуг соціального характеру за допомогою Програмного комплексу.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток