Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

09/03/2021

Рішення виконкому від 09.03.2021 № 82 «Про затвердження нового складу житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам при виконавчому комітеті Бердянської міської ради»

Про затвердження нового складу житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам при виконавчому комітеті Бердянської міської ради

Згідно зі ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, у зв’язку з кадровими змінами виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Затвердити новий склад житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам при виконавчому комітеті Бердянської міської ради, що додається.

2. Визнати таким, що втратив чинність п. 3 рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 10.12.2019 № 398 «Про створення житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам при виконавчому комітеті Бердянської міської ради, затвердження її складу та Положення про неї».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гречку В.В.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток