Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

09/03/2021

Рішення виконкому від 09.03.2021 № 70 «Про затвердження плану роботи з кадрами і підготовки кадрового резерву у виконавчому комітеті Бердянської міської ради на 2021 рік»

Про затвердження плану роботи з кадрами і підготовки кадрового резерву у виконавчому комітеті Бердянської міської ради на 2021 рік

Заслухавши інформацію начальника відділу кадрів та нагород виконавчого комітету Бердянської міської ради Балакіної І.Є. про виконання плану роботи з кадрами у виконавчому комітеті у 2020 році, з метою забезпечення виконання вимог Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування” й чинного законодавства з питань запобігання корупції, ефективного вирішення питань кадрового забезпечення виконавчого комітету, згідно зі ст. 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію начальника відділу кадрів та нагород виконавчого комітету Бердянської міської ради Балакіної І.Є. про виконання плану роботи з кадрами у виконавчому комітеті у 2020 році, що додається, взяти до уваги.

2. Затвердити план роботи з кадрами і підготовки кадрового резерву у виконавчому комітеті Бердянської міської ради на 2021 рік, що додається.

3. Керівникам управлінь, служб та відділів виконавчого комітету Бердянської міської ради здійснити заходи щодо забезпечення виконання затвердженого плану, зазначеного у пункті 2 цього рішення.

4. Керівникам виконавчих органів Бердянської міської ради – управлінь: праці та соціального захисту населення Токмань Н.А., фінансового Бочковій Н.М., житлово-комунального господарства Шелягу В.В., капітального будівництва, реконструкції та технічного нагляду Федюковичу А.В.; відділів: охорони здоров’я Марч Т.І., освіти Лазуренко Н.О., культури Шостаку М.О., молоді та спорту Шумілову В.Г. та Управління комунальної власності Бердянської міської ради Тахтаджиєвій-Поклад А.І.:

1) До 25.03.2021 року розробити і затвердити плани роботи з кадрами та підготовки кадрового резерву у 2021 році у підпорядкованих підрозділах.

2) До 31.12.2021 року проаналізувати виконання планів, зазначених у підпункті 1 пункту 4 цього рішення, та про результати проінформувати відділ кадрів та нагород виконавчого комітету Бердянської міської ради.

5. Рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 10.03.2020 №77 “Про затвердження плану роботи з кадрами і підготовки кадрового резерву у виконавчому комітеті Бердянської міської ради на 2020 рік” зняти з контролю як таке, що виконано в цілому.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконкому Юрченка О.С.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток 

Додаток 2