Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

09/02/2021

Рішення виконкому від 09.02.2021 № 46 «Про встановлення ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» скоригованих тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для потреб бюджетних установ та організацій, релігійних організацій та інших споживачів (крім населення) на період до 30.09.2021 р.»

Про встановлення ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» скоригованих тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для потреб бюджетних установ та організацій, релігійних організацій та інших споживачів (крім населення) на період до 30.09.2021 р.

Керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про теплопостачання», Постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житловокомунальні послуги» (зі змінами), наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 № 239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», ст.25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 13.08.2019 №284 «Про встановлення форм для розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, що додаються до заяв суб’єктів господарювання, які подаються на їх встановлення до виконавчого комітету Бердянської міської ради» (зі змінами), протоколом засідання робочої комісії з перевірки економічного обґрунтування розрахунків тарифів від 21.01.2021, на підставі розрахунків тарифів та матеріалів до них, поданих ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» (листи від 25.11.2020 №2035, від 04.01.2021 №1 з врахуванням листів від 18.01.2021 № 140 та від 19.01.2021 № 151), щодо економічного обґрунтування розміру тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для потреб бюджетних установ та організацій, релігійних організацій та інших споживачів (крім населення), у зв’язку зі зміною цін на придбання природного газу, розподіл природного газу, електроенергію та послуги централізованого водопостачання і водовідведення, виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» скориговані тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для потреб бюджетних установ та організацій на рівні 2 249,21 грн/Гкал (з ПДВ), релігійних організацій відповідно – 2 099,09 грн/Гкал (з ПДВ) та інших споживачів (крім населення) – 2 249,21 грн/Гкал (з ПДВ) за складовими згідно з додатком 1.

2. Затвердити ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» структуру скоригованих тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для потреб бюджетних установ та організацій, релігійних організацій та інших споживачів (крім населення) згідно з додатками 2-4.

3. Встановлені тарифи вступають в дію з дня оприлюднення цього рішення на офіційному веб-сайті Бердянської міської ради.

4. У разі зниження вартості природного газу для визначеної категорії споживачів ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» (Литовченко Ю.А.) звернутися до виконавчого комітету Бердянської міської ради з відповідною заявою про встановлення тарифів з додаванням документів згідно з чинним законодавством України.

5. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 09.12.2020 № 409 «Про встановлення ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» скоригованих тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для потреб бюджетних установ та організацій, релігійних організацій та інших споживачів (крім населення) на період до 30.09.2021 р.» з дня оприлюднення цього рішення.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гречку В.В.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4