Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

09/02/2021

Рішення виконкому від 09.02.2021 № 39 «Про затвердження нового складу комісії з питань міського пасажирського транспорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради»

Про затвердження нового складу комісії з питань міського пасажирського транспорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради

На підставі Закону України „Про автомобільний транспорт”, керуючись ст.30 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні ”, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою ефективного вирішення питань, пов’язаних з організацією і здійсненням міських пасажирських перевезень, та у зв’язку з кадровими змінами виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити новий склад комісії з питань міського пасажирського транспорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради згідно з додатком.

2. Визнати такими, що втратили чинність, п.1 рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 12.03.2019 № 89 “Про затвердження нового складу комісії з питань міського пасажирського транспорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради та Положення про неї в новій редакції”, рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 08.10.2019 № 325 “Про внесення змін до складу комісії з питань міського пасажирського транспорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради”.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гречку В.В.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток