Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

09/02/2021

Рішення виконкому від 09.02.2021 № 33 «Про затвердження нового посадового складу міської комісії з питань погашення заборгованості з заробітної плати (грошового забезпечення) та соціальних виплат, додержання мінімальних гарантій в оплаті праці та легалізації заробітної плати»

Про затвердження нового посадового складу міської комісії з питань погашення заборгованості з заробітної плати (грошового забезпечення) та соціальних виплат, додержання мінімальних гарантій в оплаті праці та легалізації заробітної плати

Керуючись ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, у зв’язку зі змінами, які відбулися у структурі виконавчого комітету Бердянської міської ради, Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області, Головного управління ДПС у Запорізькій області, Бердянського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Запорізькій області, Головного управління Держпраці у Запорізькій області, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Затвердити новий посадовий склад міської комісії з питань погашення заборгованості з заробітної плати (грошового забезпечення) та соціальних виплат, додержання мінімальних гарантій в оплаті праці та легалізації заробітної плати, що додається.

2. Визнати таким, що втратив чинність, п.1 рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 14.04.2020 № 135 “Про затвердження нового посадового складу міської комісії з питань погашення заборгованості з заробітної плати (грошового забезпечення) та соціальних виплат, додержання мінімальних гарантій в оплаті праці та легалізації заробітної плати та Положення про неї у новій редакції”.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток