Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

09/02/2021

Рішення виконкому від 09.02.2021 № 22 «Про виконання Плану заходів щодо захисту прав споживачів у Бердянській міській об’єднаній територіальній громаді Запорізької області за 2020 рік та затвердження Плану заходів щодо захисту прав споживачів у Бердянській міській територіальній громаді на 2021 рік»

Про виконання Плану заходів щодо захисту прав споживачів у Бердянській міській об’єднаній територіальній громаді Запорізької області за 2020 рік та затвердження Плану заходів щодо захисту прав споживачів у Бердянській міській територіальній громаді на 2021 рік

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника управління економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради Орлової Ю.В. про виконання у 2020 році Плану заходів щодо захисту прав споживачів у Бердянській міській об’єднаній територіальній громаді Запорізької області та затвердження Плану заходів щодо захисту прав споживачів у Бердянській міській територіальній громаді на 2021 рік, виконавчий комітет зазначає, що з метою забезпечення державної політики у сфері захисту прав споживачів у Бердянській міській територіальній громаді, здійснення контролю за дотриманням чинного законодавства та вимог Закону України „Про захист прав споживачів” управліннями та відділами виконавчого комітету Бердянської міської ради, установами міста Бердянська здійснювалися відповідні заходи. Керуючись ст. 30 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Інформацію начальника управління економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради Орлової Ю.В. про виконання Плану заходів щодо захисту прав споживачів у Бердянській міській об’єднаній територіальній громаді Запорізької області за 2020 рік, що додається, взяти до уваги.

2. Затвердити План заходів щодо захисту прав споживачів у Бердянській міській територіальній громаді на 2021 рік, що додається.

3. Рішення виконкому Бердянської міської ради від 11.02.2020 № 29 „Про виконання Плану заходів щодо захисту прав споживачів у м. Бердянськ, с. Азовському Бердянського району Запорізької області, селах Нововасилівка, Роза, селищі Шовкове м. Бердянськ Запорізької області за 2019 рік та затвердження Плану заходів щодо захисту прав споживачів у Бердянській міській об’єднаній територіальній громаді Запорізької області на 2020 рік” зняти з контролю, як таке, що виконане в цілому. 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток

Додаток 1