Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

17/12/2021

Розпорядження міського голови від 17.12.2021 № 387-р «Про створення робочої групи»

Про створення робочої групи

Керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на виконання рішення двадцять другої (позачергової) сесії Бердянської міської ради VIII скликання від 17.12.2021 № 11 «Про розгляд електронної петиції» від 14.12.2021 № М-2610 «Про скликання позачергової сесії Бердянської міської ради з питань діяльності ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» та розірвання договору оренди»,

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

1. Створити робочу групу з вивчення проблемних питань функціонування майнового комплексу з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії у місті Бердянську та затвердити її склад, що додається.

2. Створеній робочій групі:

1) Розробити покроковий план, графік роботи та строки за кожним завданням стосовно виконання заходів щодо всебічного вивчення питання подальшого функціонування майнового комплексу з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії у місті Бердянську.

2) Вивчити наявність юридичних підстав для розірвання договору оренди майнового комплексу теплових мереж з ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» та можливі терміни розгляду судових спорів з розірвання договору оренди та повернення майнового комплексу до комунальної власності.

3) Здійснити аналіз належності, технічного стану та складу майна, яке задіяне в технологічному процесі виробництва, транспортування та постачання теплової енергії, зокрема комунальної та приватної форм власності.

4) Розробити покроковий план з визначенням можливих термінів створення комунального підприємства «Бердянська тепломережа» Бердянської міської ради та забезпечення його функціонування у відповідності до вимог законодавства, в тому числі щодо необхідного фінансування та оформлення дозвільних документів.

5) Робочій групі проводити засідання відкрито, допускати до участі у них усіх зацікавлених осіб та залучати до роботи необхідних фахівців і організації.

6) Засідання робочої групи проводити з періодичністю не менше ніж один раз на тиждень та оформлювати відповідними протоколами, які підлягають офіційному оприлюдненню.

3. Приватному акціонерному товариству «Бердянське підприємство теплових мереж» сприяти робочій групі у проведенні цієї роботи та в найкоротші терміни надавати всю необхідну запитувану документацію та інформацію.

4. Створеній робочій групі підготувати узагальнену інформацію та надати її мені на розгляд до 25.02.2022.

5. Керуючому справами виконкому Юрченку О.С. забезпечити робочу групу необхідним приміщенням та обладнанням.

6. Директору комунального підприємства «Бердянська міська телекомпанія «ТБ-Бердянськ» Бердянської міської ради Братановій Д.Г. здійснити технічне забезпечення робочої групи у режимі реального часу в мережі Інтернет на сайті Бердянської міської ради.

7. Головному спеціалісту з питань взаємодії із засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю апарату міської ради Міхешкіній В.О. оприлюднювати на офіційному веб-порталі Бердянської міської ради протоколи засідань вказаної робочої групи.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олександр СВІДЛО