Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10/12/2021

Розпорядження міського голови від 10.12.2021 № 381-р «Про створення робочої групи з проведення аналізу складових витрат у структурі тарифів КП БМР “Бердянський центральний ринок”»

Про створення робочої групи з проведення аналізу складових витрат у структурі тарифів КП БМР “Бердянський центральний ринок”

Керуючись ст.ст. 17, 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на підставі листа КП БМР “Бердянський центральний ринок” від 03.12.2021 № 345 з повідомленням про встановлення тарифів на послуги ринку з 01.12.2021 року, з метою недопущення їх необґрунтованого підвищення,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Створити робочу групу з вивчення та проведення аналізу складових витрат у структурі тарифів на послуги КП БМР “Бердянський центральний ринок” у складі:

Орлова Ю.В. - начальник управління економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради, голова робочої групи;

Невзорова О.В. - заступник директора КП БМР “Бердянський центральний ринок”, заступник голови робочої групи.

Члени робочої групи:

Браілко Л.А., фізична особа підприємець (за згодою)

Волкова С.О., головний спеціаліст відділу економіки комунальних підприємств та бюджетної сфери управління економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради

Диковський К.Ф., фізична особа підприємець (за згодою)

Д'яченко Л.В., фізична особа підприємець (за згодою)

Костерна М.С., начальник відділу економіки комунальних підприємств та бюджетної сфери управління економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради

Попова Н.О., головний спеціаліст відділу економіки комунальних підприємств та бюджетної сфери управління економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради

Савченко Н.А., фізична особа підприємець (за згодою)

Сербін П.А., фізична особа підприємець (за згодою) 

Стельмаченко М.Ф., помічник-консультант (на громадських засадах) депутата Запорізької обласної ради

Гогунської К.А., голова громадської організації “Спілка захисту приватних підприємців м. Бердянська” (за згодою)

2. Створеній робочій комісії:

1) З 13.12.2021 року по 22.12.2021 року провести аналіз складових витрат у структурі тарифів на послуги КП БМР “Бердянський центральний ринок”.

2) За результатами проведеного аналізу складових витрат у структурі тарифів КП БМР “Бердянський центральний ринок” підготувати узагальнену інформацію та надати її на розгляд виконувачу обов'язків міського голови, секретарю міської ради Свідлу О.П. до 24.12.2021 року.

3. Директору КП БМР “Бердянський центральний ринок” Сушку Б.В. забезпечити:

1) Достовірність розрахункових матеріалів та підтверджуючих документів.

2) Подання на розгляд робочої групи розрахунків вартості послуг у паперовому та електронному вигляді з відповідними розрахунковими та підтвердними матеріалами, електронні документи та бази даних (база даних бухгалтерської програми, відомості та розрахунки, проведені у електронному вигляді з використанням інших програмних засобів, крім бухгалтерської програми) первинні документи, що підтверджують понесені витрати підприємства, банківські виписки, касові документи, первинні документи з обліку заробітної плати, тощо.

3) Надання за запитами робочої групи у визначений термін додаткових письмових обґрунтувань та пояснень щодо наданих матеріалів.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Виконувач обов'язків міського голови, секретар міської ради Олександр СВІДЛО