Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10/11/2021

Розпорядження міського голови від 10.11.2021 № 344-р «Про проведення аналізу закупівель відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради»

Про проведення аналізу закупівель відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради

Керуючись ст.ст. 17, 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою проведення аналізу закупівель, які були оголошені відділом освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради у 2021 році,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Посадовим особам виконкому провести аналіз закупівель, які були оголошені відділом освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради у 2021 році, в частині:

1) Колесник Н.В., головному спеціалісту відділу тендерних закупівель виконавчого комітету Бердянської міської ради, – дотримання вимог Закону України «Про публічні закупівлі»;

2) Стельмах Г.О., помічнику міського голови, уповноваженому з питань запобігання та виявлення корупції, – наявності/відсутності фактів, що можуть свідчити про вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень у рішеннях, що прийняті посадовими особами відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради.

2. Посадовим особам виконкому, зазначеним у п.1 розпорядження, надати інформацію та висновки за результатами аналізу для узагальнення Воровській Л.А., начальнику відділу тендерних закупівель виконавчого комітету Бердянської міської ради, у письмовому вигляді та на електронну адресу відділу до 15.11. 2021 року.

3. Воровській Л.А. за результатами проведеного аналізу підготувати узагальнену інформацію та надати її на розгляд міському голові до 16.11.2021 року.

4. Начальнику відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради Лазуренко Н.О. забезпечити надання документів, інформації, додаткових письмових обґрунтувань та пояснень. 
5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ