Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

05/11/2021

Розпорядження міського голови від 05.11.2021 № 337-р «Про здійснення делегованих повноважень органів виконавчої влади виконавчими органами Бердянської міської ради та їх структурними підрозділами»

Про здійснення делегованих повноважень органів виконавчої влади виконавчими органами Бердянської міської ради та їх структурними підрозділами

Відповідно до частини четвертої статті 143 Конституції України, частини другої статті 76 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 09.03.1999 № 339 „Про затвердження Порядку контролю за здійсненням органами місцевого самоврядування делегованих повноважень органів виконавчої влади” зі змінами, внесеними постановами Кабінету Міністрів України від 05.07.2004 № 835, від 03.06.2009 № 549, розпорядженням голови Бердянської районної державної адміністрації від 01.10.2021 № 261 „Про порядок контролю за здійсненням органами місцевого самоврядування Бердянського району делегованих повноважень органів виконавчої влади”, з метою належного здійснення делегованих повноважень органів виконавчої влади виконавчими органами Бердянської міської ради та їх структурними підрозділами

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Керівникам виконавчих органів Бердянської міської ради та їх структурних підрозділів надавати інформацію про виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади щопівроку, не пізніше 28 числа останнього місяця в звітному періоді (червень, грудень), до відділу організаційної роботи та внутрішньої політики виконавчого комітету Бердянської міської ради за формою, затвердженою розпорядженням голови Бердянської районної державної адміністрації від 01.10.2021 № 261 (додається).

2. Відділу організаційної роботи та внутрішньої політики виконкому Бердянської міської ради щопівроку, не пізніше 07 числа місяця, що настає за звітнім періодом (липень, січень), надсилати до Бердянської районної державної адміністрації узагальнену інформацію про виконання делегованих 2 повноважень органів виконавчої влади виконавчими органами Бердянської міської ради та їх структурними підрозділами.

3. Контроль за виконанням делегованих повноважень органів виконавчої влади виконавчими органами Бердянської міської ради та їх структурними підрозділами здійснювати шляхом звітування керівників про їх виконання на засіданнях виконавчого комітету Бердянської міської ради.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 04.06.2010 № 284-р „Про організацію контролю за здійсненням делегованих повноважень виконавчими комітетами Бердянської міської та Нововасилівської сільської рад”.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконкому Юрченка О.С.

Міський голова Валерій БАРАНОВ