Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

02/11/2021

Розпорядження міського голови від 04.11.2021 № 333-р «Про створення робочої групи для обстеження пам'ятника загиблим у Афганістані та меморіалу «Вічний вогонь»»

Про створення робочої групи для обстеження пам'ятника загиблим у Афганістані та меморіалу «Вічний вогонь»

Керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.п. 2, 5, 13 п.2 ст.6 Закону України «Про охорону культурної спадщини», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою обстеження стану пам'ятника загиблим у Афганістані та інших локальних війнах та меморіального комплексу на честь радянських воїнів-визволителів «Вічний вогонь» для вирішення питання щодо необхідності виконання реконструкції комплексу пам'яток історії – монументально-архітектурних споруд на території меморіального комплексу «Вічний вогонь»

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Створити робочу групу для обстеження технічного стану комплексу пам'яток історії – монументально-архітектурних споруд на території меморіального комплексу «Вічний вогонь» для вирішення питання щодо необхідності його реконструкції та затвердити її склад, що додається.

2. Робочій групі:

1) до 19.11.2021 року провести огляд технічного стану комплексу пам'яток історії – монументально-архітектурних споруд на території меморіального комплексу «Вічний вогонь» для вирішення питання щодо необхідності його реконструкції;

2) за результатами огляду скласти відповідний акт;

3) підготувати узагальнену інформацію та надати її мені на розгляд.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Божкову О.А.

Міський голова Валерій БАРАНОВ