Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

29/09/2021

Розпорядження міського голови від 29.09.2021 № 303-р «Про проведення обстеження здійснення пільгових перевезень на автомобільних маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі»

Про проведення обстеження здійснення пільгових перевезень на автомобільних маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі

Керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, за результатами проведення зустрічі з мешканцями міста в рамках процедури регуляторного акта рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради «Про коригування вартості проїзду на міських автобусних маршрутах загального користування», з метою проведення аналізу обсягу надання пільг

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердянської міської ради (Токмань Н.А.), відділу транспорту та зв’язку виконавчого комітету Бердянської міської ради (Удовиченко І.В.) провести на міських автобусних маршрутах: № 4/1, 5, 8, 9, 10, 13, 17, 21 вибіркове обстеження здійснення пільгових перевезень на міських автомобільних маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі за затвердженим графіком.

2. Затвердити форму довідки обстеження здійснення пільгового перевезення на автобусних маршрутах в режимі маршрутного таксі, що додається.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ