Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

17/09/2021

Розпорядження міського голови від 17.09.2021 № 290-р «Про розміщення учасників бойових дій, інвалідів війни, членів сімей загиблих»

Про розміщення учасників бойових дій, інвалідів війни, членів сімей загиблих

Керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», ст.87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою забезпечення належних умов перебування та відповідного харчування, надання повного обсягу медичної допомоги учасникам бойових дій, інвалідам війни, членам сімей загиблих

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. В.о. директора КНП БМР «Бердянське територіальне медичне об’єднання» Писаренка Ю.Л. для можливості розміщення учасників бойових дій, інвалідів війни, членів сімей загиблих у хірургічному корпусі терапевтичного відділення:

1) до 20.09.2021 року обрахувати видатки для поточного ремонту з розрахунку на дві палати та надати службову записку щодо виділення додаткових коштів для проведення цих робіт,

2) до 20.10.2021 року обрахувати видатки на заробітну плату задіяного персоналу, медикаменти, харчування тощо, та надати службову записку щодо виділення додаткових коштів на ці витрати.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ