Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

12/08/2021

Розпорядження міського голови від 12.08.2021 № 244-р «Про проведення заходів з перегляду регуляторних актів»

Про проведення заходів з перегляду регуляторних актів

Відповідно до Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, Національної Економічної стратегії на період до 2030 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2021 № 179, листа заступника голови Запорізької обласної державної адміністрації Брутмана Е.Л. від 22.07.2021 № 08-21/2041, з метою проведення перегляду регуляторних актів

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Структурним підрозділам виконкому Бердянської міської ради, її виконавчим органам - розробникам регуляторних актів, за списком згідно з додатком 1, здійснити:

1) Перегляд власних регуляторних актів щодо їх відповідності вимогам чинного законодавства, враховуючи регуляторні акти приєднаних територій, правонаступниками яких є Бердянська міська рада та її виконавчі органи, та підготувати відповідні паспорти оцінки регуляторних актів, згідно з додатком 2.

2) Подання в строк до 20.08.2021 року до управління економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради заповнених паспортів оцінки власних регуляторних актів.

3) Відповідно до висновку до кожного регуляторного акта, зазначеного у п. V паспорта оцінки регуляторного акта, провести відповідну роботу щодо скасування або внесення змін, або визнання такими, що втратили чинність, шляхом прийняття нових регуляторних актів, згідно з термінами, визначеними у п. VI паспорта оцінки.

4) Надання до управління економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради щомісяця до 10 числа, доки не мине потреба, інформації з проведення відповідної роботи щодо скасування або внесення змін, або визнання такими, що втратили чинність, шляхом прийняття нових регуляторних актів.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олександр СВІДЛО