Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

22/07/2021

Розпорядження міського голови від 22.07.2021 № 218-р «Про затвердження складу Робочої групи в рамках реалізації проєкту «Конференцзала – інноваційний простір для підтримки соціальних та бізнесових ініціатив»»

Про затвердження складу Робочої групи в рамках реалізації проєкту «Конференцзала – інноваційний простір для підтримки соціальних та бізнесових ініціатив»

Згідно зі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на виконання підписаного Меморандуму про співпрацю між Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та Бердянською міською радою від 30 травня 2019 року в рамках участі м. Бердянськ у Проєкті міжнародної технічної допомоги «Економічна підтримка Східної України» задля реалізації проєкту «Конференцзала – інноваційний простір для підтримки соціальних та бізнесових ініціатив»

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Створити Робочу групу в рамках реалізації проєкту «Конференцзала – інноваційний простір для підтримки соціальних та бізнесових ініціатив» у м. Бердянськ (далі Проєкт) для координації та налагодження комунікацій між представниками Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) і спеціалістами Бердянської міської ради, а також її структурних підрозділів та підпорядкованих комунальних підприємств, та затвердити її склад, що додається.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М. в межах наданих повноважень.

Міський голова Валерій БАРАНОВ