Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

16/07/2021

Розпорядження міського голови від 16.07.2021 № 209-р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 24.12.2020 №351-р»

Про внесення змін до розпорядження міського голови від 24.12.2020 №351-р

Відповідно до ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою сприяння здійсненню повноважень Бердянського міського голови, надання йому належної юридичної, методологічної та практичної допомоги у вирішенні питань щодо належного і ефективного здійснення повноважень міського голови,

ЗОБОВ΄ЯЗУЮ:

1. Внести до Положення про радників Бердянського міського голови на громадських засадах, затвердженого розпорядженням міського голови від 24.12.2020 №351-р, такі зміни:

1) викласти підпункт 2 пункт 3 розділу 2 Положення у наступній редакції: “отримувати в установленому порядку від посадових осіб структурних підрозділів (відділи, управління, сектори, служби та інші виконавчі органи ради) виконавчого комітету Бердянської міської ради, комунальних підприємств, бюджетних установ, організацій, що перебувають у сфері управління Бердянської міської ради, документи та матеріали”;

2) викласти підпункт 11 пункту 3 розділу 2 Положення у наступній редакції: “ініціювати скликання в установленому порядку (за окремим дорученням міського голови) за напрямками діяльності нарад за участю працівників виконавчих органів міської ради, представників підрядників для виконання визначених функцій. Використовувати інформацію та звіти про роботу структурних підрозділів виконавчого комітету Бердянської міської ради за напрямками діяльності відповідного помічника”.

2. Дане розпорядження є невід’ємною частиною розпорядження міського голови від 24.12.2020 №351-р "Про затвердження Положення про радників Бердянського міського голови на громадських засадах ".

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Валерій БАРАНОВ