Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

29/06/2021

Розпорядження міського голови від 29.06.2021 № 196-р «Про передачу з балансу на баланс»

Про передачу з балансу на баланс

Згідно зi ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.87 Статуту територіальної громади міста Бердянська та на виконання рішення тридцять восьмої (позачергової) сесії Запорізької обласної ради VII скликання від 06 серпня 2020 року №33 „Про внесення змін та доповнень до Переліку заходів, спрямованих на охорону та раціональне використання природних ресурсів, які фінансуються за рахунок фондів охорони навколишнього природного середовища місцевих бюджетів у 2020 році”, рішення вісімдесят першої сесії Бердянської міської ради VII скликання від 04 червня 2020 року №28 „Про внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища на 2019-2021 роки”

ЗОБОВ`ЯЗУЮ:

1. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради (Пікарь Є.Ф.) до 30.06.2021 року здійснити передачу майна на баланс комунального підприємства Бердянської міської ради «Бердянськекотранс» (Зуєв І.А.) (на праві господарського відання) згідно з додатком.

2. Керівникам управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради Пікарь Є.Ф. та комунального підприємства Бердянської міської ради «Бердянськекотранс» Зуєву І.А. здійснити передачуприйняття майна, зазначеного у п.1 цього розпорядження.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гречку В.В.

Міський голова Валерій БАРАНОВ