Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

18/06/2021

Розпорядження міського голови від 18.06.2021 № 182-р «Про передачу з баланса на баланс»

Про передачу з баланса на баланс

Згідно зі ст. 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою подальшого супроводження робіт спеціалізованим управлінням капітального будівництва, реконструкції та технічного нагляду виконкому Бердянської міської ради, на підставі службової записки заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Божкової О.А. від 09.04.2021 №634

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Передати актом-авізо з балансу управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради (Пікарь Є.Ф.) фактичні витрати по об’єктах реконструкції, капітального ремонту та будівництва у сумі 910990,80 грн (дев’ятсот шістдесят три тисячі п’ятсот дев’яносто гривень 80 коп.) на баланс управління капітального будівництва, реконструкції та технічного нагляду виконавчого комітету Бердянської міської ради (Федюкович А.В.) згідно з додатком.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гречку В.В.

Міський голова Валерій БАРАНОВ