Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

14/06/2021

Розпорядження міського голови від 14.06.2021 № 177-р «Про затвердження заходів з підготовки об’єктів житлово - комунального господарства та соціальної сфери Бердянської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років»

Про затвердження заходів з підготовки об’єктів житлово - комунального господарства та соціальної сфери Бердянської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років

Згідно зі ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на виконання розпорядження голови Запорізької облдержадміністрації від 28.05.2021 № 369 „Про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Запорізької області до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 років”, для своєчасної підготовки об’єктів комунального господарства та соціальної сфери Бердянської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

1. Створити та затвердити склад робочої комісії з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Бердянської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років (далі-робоча комісія), що додається.

2. Затвердити заходи з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Бердянської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років, що додаються.

3. Робочій комісії здійснювати системний контроль за станом виконання робіт з підготовки об’єктів комунального господарства та об’єктів житлового фонду та соціальної сфери Бердянської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

4. Управлінню житлово-комунального господарства виконкому Бердянської міської ради (Пікарь Є.Ф.), КП „Бердянськводоканал” БМР (Михалевич Д.О.), КП БМР „Житлосервіс-2А” (Якимець В.В.), КП „Бердянськекотранс” БМР (Зуєв І.А.), КП „Компос” БМР (Пшеничний М.О.) та рекомендувати керівникам ПрАТ „Бердянське підприємство теплових мереж” Литовченку Ю.А., ТОВ „Керуюча компанія „КомЕнерго-Бердянськ” Соломикіній І.В., головам правління та керуючим ОСББ виконувати заходи з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства Бердянської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років, затверджені у п.2 цього розпорядження.

5. Начальникам відділів виконкому Бердянської міської ради: освіти Лазуренко Н.О., охорони здоров’я Марч Т.І., культури Шостаку М.О., начальнику управління праці та соціального захисту населення виконкому Бердянської міської ради Токмань Н.А. виконувати заходи з підготовки об’єктів соціальної сфери Бердянської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років, затверджені у п.2 цього розпорядження, та взяти під особистий контроль питання повірки і встановлення до початку опалювального сезону засобів обліку природного газу в установах та організаціях, що належать до сфери їх управління.

6. Рекомендувати ПрАТ „Бердянське підприємство теплових мереж” (Литовченко Ю.А.) забезпечити:

1) Погашення поточної заборгованості за спожитий природний газ до початку опалювального періоду.

2) До 01.10.2021 року укладання договорів з газопостачальними організаціями на споживання природного газу в наступному опалювальному періоді.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гречку В.В., Васильчишину В.М., керуючого справами виконкому Юрченка О.С. в межах наданих повноважень.

Міський голова Валерій БАРАНОВ