Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

01/06/2021

Розпорядження міського голови від 01.06.2021 № 162-р «Про створення робочої групи»

Про створення робочої групи

Керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, у зв’язку із закінченням строку дії Договорів позички на безоплатне користування приміщеннями, з метою приведення у відповідність розміщення комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Бердянської міської ради у приміщеннях за балансовою приналежністю

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Створити та затвердити склад робочої групи з питання розміщення комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Бердянської міської ради у приміщеннях за балансовою приналежністю (далі робоча група), що додається.

2. Директору КНП «Бердянський центр первинної медико-санітарної допомоги» БМР Пулькіній О.Ю., директору КНП БМР «Бердянське територіальне медичне об’єднання» Єгорову Д.В. надати на розгляд робочій групі обґрунтовані пропозиції щодо ефективного та раціонального використання приміщень та приведення у відповідність розміщення комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Бердянської міської рада у приміщеннях за балансовою приналежністю.

3. Робочій групі проаналізувати надані пропозиції, за результатами роботи надати узагальнену інформацію щодо приведення у відповідність розміщення комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Бердянської міської рада у приміщеннях за балансовою приналежністю міському голові та винести її на розгляд постійної комісії міської ради з гуманітарних питань та соціального захисту.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ