Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

17/05/2021

Розпорядження міського голови від 17.05.2021 № 137-р «Про проведення громадського слухання»

Про проведення громадського слухання

Згідно зі ст. 13, 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 №996 “Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики”, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, в рамках участі м. Бердянська у Проєкті міжнародної технічної допомоги “Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України”, враховуючи розпорядження міського голови від 21.04.2021№ 112-р “Про створення робочої групи з розробки та моніторингу Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг Бердянської міської територіальної громади на період до 2027 року”, з метою врахування громадських інтересів та залучення жителів громади до обговорення проєкту

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

1. Провести до 05 червня 2021 р. громадські слухання на тему: “Проєкт Стратегії розвитку надання соціальних послуг Бердянської міської територіальної громади на 2021 - 2027 роки” (далі - Стратегія).

2. Розмістити оголошення про проведення слухань на сайті Бердянської міської ради згідно з додатком.

3. Для недопущення поширення коронавірусу СОVID-19 на території м. Бердянська громадське слухання провести у форматі відеоконференції.

4. Управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердянської міської ради (Токмань Н.А.) узагальнити зібрану інформацію, розглянути питання для врахування в Стратегії та підготувати звіт до 08 червня 2021р.

5. Робочій групі з розробки та моніторингу Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг Бердянської міської територіальної громади на період до 2027 року надати проєкт Стратегії на розгляд чергової сесії Бердянської міської ради для затвердження в установленому порядку.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ