Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

17/05/2021

Розпорядження міського голови від 17.05.2021 № 132-р «Про визначення уповноважених посадових осіб для виконання функцій з прийому документів для надання адміністративних послуг соціального характеру у Центрі надання адміністративних послуг у м.Бердянськ»

Про визначення уповноважених посадових осіб для виконання функцій з прийому документів для надання адміністративних послуг соціального характеру у Центрі надання адміністративних послуг у м.Бердянськ

Згідно зі ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 28.10.2020 №1035 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України”, Указом Президента України від 29.07.2019 № 558/2019 «Про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних та юридичних осіб до електронних послуг», на виконання наказу Міністерства соціальної політики України від 22.02.2020 №45 “Про підключення до програмного комплексу “Інтегрована інформаційна система “Соціальна громада”, ст.87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою організації надання адміністративних послуг соціального характеру жителям Бердянської міської територіальної громади із застосуванням електронного документообігу відповідно до вимог законодавства про захист персональних даних та у зв’язку з наданням доступу (підключення робочих місць) до програмного комплексу “Інтегрована інформаційна система “Соціальна громада” (далі — Соціальна громада) посадовим особам відділу з надання адміністративних послуг „Єдиний офіс” виконавчого комітету Бердянської міської ради

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1.Визначити начальника відділу з надання адміністративних послуг «Єдиний офіс», адміністратора виконавчого комітету Бердянської міської ради Лабу Л.П. відповідальною особою за організацію надання адміністративних послуг соціального характеру жителям Бердянської міської територіальної громади, у тому числі за оформлення/переоформлення надання доступу до Соціальної громади через Центр надання адміністративних послуг у м.Бердянськ ( далі – ЦНАП).

2. Визначити начальника відділу інформаційно-комунікаційних ресурсів виконавчого комітету Бердянської міської ради Кузьменка В.М. відповідальною особою за реєстрацію/перереєстрацію в Соціальній громаді виконавчого комітету Бердянської міської ради, отримання модулів шифрування, адміністрування та технічне забезпечення роботи Соціальної громади. 

3. Визначити уповноважених посадових осіб для виконання функцій з прийому документів для надання адміністративних послуг соціального характеру за допомогою програмного комплексу “Інтегрована інформаційна система “Соціальна громада”, відповідно до Переліку, що додається.

4. Уповноваженим посадовим особам забезпечити прийом документів для надання жителям Бердянської міської територіальної громади адміністративних послуг соціального характеру згідно із затвердженим Переліком адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП.

5. Внести до посадових інструкцій вищевказаних осіб пункт щодо виконання професійних обов'язків, які пов'язані з прийомом документів для надання жителям Бердянської міської територіальної громади адміністративних послуг соціального характеру за допомогою Соціальної громади.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ