Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

21/04/2021

Розпорядження міського голови від 21.04.2021 № 112-р «Про створення робочої групи з розробки Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг Бердянської міської територіальної громади на період до 2027 року»

Про створення робочої групи з розробки Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг Бердянської міської територіальної громади на період до 2027 року

Керуючись ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про соціальні послуги”, постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 587 “Про організацію надання соціальних послуг”, Порядком визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці у соціальних послугах, затвердженим наказом Міністерства соціальної політики України від 20.01.2014 № 28, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, в рамках участі м. Бердянськ у Проєкті міжнародної технічної допомоги “Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України”

ЗОБОВ`ЯЗУЮ:

1. Створити Робочу групу з розробки Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг Бердянської міської територіальної громади на період до 2027 року (далі - робоча група).

2. Затвердити Положення про робочу групу з визначення потреб населення Бердянської міської територіальної громади у соціальних послугах, що додається.

3. Затвердити посадовий склад робочої групи згідно з додатком.

4. Робочій групі забезпечити розробку проєкту Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг Бердянської міської територіальної громади на період до 2027 року, подання його міській ради для розгляду та затвердження в установленому порядку до 01 червня 2021 року.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ