Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

05/04/2021

Розпорядження міського голови від 05.04.2021 № 90-р «Про створення Дорадчої ради при міському голові з питань сприяння розвитку громадянського суспільства на території Бердянської міської територіальної громади»

Про створення Дорадчої ради при міському голові з питань сприяння розвитку громадянського суспільства на території Бердянської міської територіальної громади

Керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, враховуючи підвищення ролі громадянського суспільства в різних сферах діяльності органів місцевого самоврядування, зокрема щодо впровадження реформ, на підтримку ініціативи громадськості, а також з метою налагодження ефективної взаємодії та партнерських відносин органів місцевого самоврядування з організаціями громадянського суспільства, задоволення суспільних інтересів з використанням різноманітних форм демократії участі, громадської ініціативи та самоорганізації, передусім з питань забезпечення прав і свобод людини і громадянина, вирішення питань місцевого значення

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

1. Створити Дорадчу раду при міському голові з питань сприяння розвитку громадянського суспільства на території Бердянської міської територіальної громади.

2. Затвердити:

1) Положення про Дорадчу раду при міському голові з питань сприяння розвитку громадянського суспільства на території Бердянської міської територіальної громади (далі Дорадча рада), що додається.

2) Склад Дорадчої ради згідно з додатком.

3. Сектору «Прес-служба» міської ради та виконавчого комітету Бердянської міської ради (Єгорова І.О.) створити на сайті Бердянської міської ради рубрику «Дорадча рада» та забезпечити розміщення інформації щодо її діяльності.

4. Керуючому справами виконавчого комітету Юрченку О.С. сприяти діяльності Дорадчої ради.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Валерій БАРАНОВ