Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

26/02/2021

Розпорядження міського голови від 26.02.2021 № 55-р «Про проведення громадських слухань»

Про проведення громадських слухань

Згідно зі ст. 13, 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 47, 48 Закону України “Про землеустрій”, Положенням про загальні збори громадян за місцем проживання в Україні, затвердженим Постановою Верховної Ради України від 17.12.1993 № 3748-XII, рішенням шістнадцятої сесії Бердянської міської ради V скликання від 28.02.2007 № 44 “Про затвердження Положення “Про громадські слухання у місті Бердянську”, ст.ст. 38-42, 45-51, 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, враховуючи лист приватного підприємства “Укрзем” від 05.02.2021 № 8, з метою врахування громадських інтересів та залучення жителів громади, суб'єктів господарювання, їх об'єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів м. Бердянськ Запорізької області до обговорення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж земель водного фонду та водоохоронних зон в межах міста Бердянська Запорізької області

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

1. Провести 05.03.2021 року громадські слухання на тему: “Проект землеустрою щодо організації і встановлення меж земель водного фонду та водоохоронних зон в межах міста Бердянська Запорізької області”.

2. Створити робочу комісію з організації та проведення громадських слухань та затвердити її склад, що додається.

3. Створеній робочій комісії до 01.03.2021 р. розробити та затвердити план заходів з організації та проведення громадських слухань.

4. Керуючому справами виконкому Юрченку О.С. забезпечити проведення громадських слухань.

5. Завідувачу сектору “Прес-служба” міської ради та виконавчого комітету Бердянської міської ради Єгоровій І.О. забезпечити інформування громадськості міста про проведення громадських слухань.

6. Відділу організаційної роботи та внутрішньої політики виконавчого комітету Бердянської міської ради (Ісаєвська С.М.):

1) запросити для проведення громадських слухань доповідача розробника проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж земель водного фонду та водоохоронних зон в межах міста Бердянська Запорізької області приватного підприємства “Укрзем”;

2) забезпечити ведення та складання протоколу громадських слухань.

7. Начальнику відділу інформаційно-комунікаційних ресурсів виконавчого комітету Бердянської міської Кузьменку В.М. забезпечити оприлюднення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж земель водного фонду та водоохоронних зон в межах міста Бердянська Запорізької області на офіційному сайті Бердянської міської ради.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Божкову О.А.

Міський голова Валерій БАРАНОВ