Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

08/02/2021

Розпорядження міського голови від 08.02.2021 № 29-р «Про визначення потреб населення Бердянської міської територіальної громади у соціальних послугах»

Про визначення потреб населення Бердянської міської територіальної громади у соціальних послугах

Керуючись ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про соціальні послуги”, постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 587 “Про організацію надання соціальних послуг”, Порядком визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці у соціальних послугах, затвердженим наказом Міністерства соціальної політики України від 20.01.2014 № 28, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, в рамках участі м. Бердянськ у Проєкті міжнародної технічної допомоги “Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України”

ЗОБОВ`ЯЗУЮ:

1. Створити робочу групу з визначення потреб населення Бердянської міської територіальної громади (далі - робоча група).

2. Затвердити Положення про робочу групу з визначення потреб населення Бердянської міської територіальної громади у соціальних послугах, що додається.

3. Затвердити посадовий склад робочої групи, що додається.

4. Управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердянської міської ради Запорізької області (Токмань Н.А.) до 10.03.2021 р. проаналізувати та узагальнити результати визначення потреб населення Бердянської міської територіальної громади у соціальних послугах.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ