Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

28/01/2021

Розпорядження міського голови від 28.01.2021 № 23-р «Про затвердження складу комісії з проведення конкурсу»

Про затвердження складу комісії з проведення конкурсу

Керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абз.2 п.8 ст. 16 Бюджетного кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 12 січня 2011 року № 6 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках» зі змінами, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на виконання п. 2 рішення п’ятої сесії міської ради VIIІ скликання від 28.01.2021 № 73 «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 № 21 «Про бюджет Бердянської міської територіальної громади на 2021 рік», з метою визначення банківської установи для розміщення на депозитних рахунках тимчасово вільних коштів бюджету Бердянської міської територіальної громади у банках на конкурсних умовах, із зарахуванням до доходної частини бюджету Бердянської міської територіальної громади відсотків, отриманих від банку за користування такими коштами:

ЗОВОВ’ЯЗУЮ:

1.Затвердити склад комісії з проведення конкурсу щодо визначення банківської установи для розміщення на депозитних рахунках тимчасово вільних коштів бюджету Бердянської міської територіальної громади, що додається.

2. Комісії організувати проведення конкурсу, забезпечивши рівні умови для всіх учасників конкурсу, об’єктивний та прозорий вибір банківської установи та визначити переможця конкурсу.

3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Бердянської міської ради (Бочкова Н.М.) до початку проведення конкурсу надіслати заявку-пропозицію щодо розміщення на депозитних рахунках у банках тимчасово вільних коштів бюджету Бердянської міської територіальної громади у 2021 році до банківських установ, у яких держава володіє 75 чи більше відсотками статутного капіталу, що додається.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ