Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

22.05.2024 17:23

Служба у справах дітей виконавчого комітету Бердянської мiської ради

664e01deb69d6__ССД.png

Основним завданням Служби є реалізація на території Бердянської міської територіальної громади державної політики з питань соціального захисту дітей, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, вчиненню дітьми правопорушень.

Т.в.о. начальника служби – Федорова Ксенія Дмитрівна
Місцезнаходження: м. Запоріжжя
Електронна пошта: ssd.vykonkom.bmr@ukr.net

ПОСЛУГА: ВИДАЧА ВИТЯГУ З ОБЛІКОВО-СТАТИСТИЧНОЇ КАРТКИ ДИТИНИ-СИРОТИ АБО ДИТИНИ, ПОЗБАВЛЕНОЇ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ
Умови і випадки надання
В обліково-статистичній картці містяться дані про дитину, її спадковість, здоров’я, місце походження, місце проживання, дані про батьків, братів, сестер і близьких родичів, дані про майно, про житло, в якому проживала така дитина, або яке належить їй на праві власності, або яке закріплене за дитиною на інших підставах, інформація про заклади та сім’ї, де дитина перебувала на утриманні та вихованні, план та результати соціального супроводу дитини, інформація про розвиток дитини, результати навчання тощо.

1. Після досягнення дитиною-сиротою або дитиною, позбавленою батьківського піклування, повноліття інформація, яка міститься в її обліково-статистичній картці, надається органом опіки та піклування на вимогу такої дитини протягом трьох днів від дня звернення.
2. У разі всиновлення дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування, інформація, яка міститься в її обліково-статистичній картці, видається усиновлювачам після винесення відповідного рішення судом.
3. При вступі до навчальних закладів дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, віком до вісімнадцяти років та особами з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, для використання приймальними комісіями вищих навчальних закладів  при вступі таких дітей до вищих навчальних закладів.

ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА

Поділитись